Gratis webinar: 10 tips voor beter spraakverstaan in de klas.

WEGENS SUCCES HERHAALD

De zomervakantie is (bijna) voorbij en de scholen gaan weer beginnen!

Misschien begint je kind in een nieuwe klas, waar kinderen nog niets weten over slechthorendheid. Of heb je zelf de nieuwe leerkracht nog niet gesproken en hoop je maar de overdracht van de oude leerkracht goed is gegaan. Misschien voel je twijfels over de expertise van je ambulant begeleider en zou je graag zelf meer handvatten krijgen waar je op kunt letten. Zodat je kind niet gelijk de eerste week al uitgeput is.

Ik help jou en je kind hier graag bij!

Daarom geef ik vrijdag 15 september om 10.00 uur opnieuw een webinar waarin ik mijn ervaringsdeskundigheid & professionele expertise met jou deel.

Ik ben zelf slechthorend vanaf geboorte en werk ruim 15 jaar met slechthorende, jong en oud. Hierin heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van slechthorende kinderen en het informeren van ouders en scholen. Ik vind het namelijk super belangrijk dat deze generatie slechthorenden al jong leert hoe je slim met je gehoorverlies om kunt gaan.

In dit webinar bespreek ik 10 tips voor beter spraakverstaan voor je kind in de klas. Als dit namelijk goed is, zal ook de energie en het zelfvertrouwen van je kind toenemen.

Het webinar is GRATIS! En je kunt je hier inschrijven! 

Tijdens dit live webinar kun je ook vragen stellen. Tijdens het eerste webinar bleek deze informatie ook interessant te zijn voor ambulant begeleiders!

Reacties van andere ouders op dit webinar:

Ik heb in 1 ruk gekeken, echt super interessant! Bedankt voor alle tips!! – Annemieke van Eerd

Heel erg bedankt! Erg waardevol!
– Marieke van der Burgh

Hartelijk dank, super, ik neem alle tips mee naar het intakegesprek van mijn dochtertje!
– Caroline Janssen

Ik zou het supertof vinden als jij ook meedoet. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw slechthorende kind een goede start kunnen geven van het nieuwe schooljaar.

Tot vrijdag 15 september om 10.00 uur! Na je inschrijving ontvang je een e-mail met daarin informatie hoe je het webinar kunt bijwonen.

Liefs,
Bianca

PS: Geen probleem als je er niet live bij kunt zijn. De uitzending wordt namelijk een week lang bewaard. Dus schrijf je gewoon in en je kunt de uitzending een week lang rustig terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.